Tapahtumia ja uutisia vuodelta 2007...

 

31.12.2007

Näin vuoden vaihtuessa haluamme kiittää kuluneesta vuodesta kasvatinomistajia, ystäviä ja "kylänmiehiä", Mollia ja muita kehänvarsilta kaapattuja handlereita. On ollut isoja ilon ja suuria surunhetkiä... KIITOS!

Toivotamme kaikille Menestyksekästä ja Onnellista Uutta Vuotta!!!

15.12.2007

Ruotsin PMV-näyttelyssä Timonan Qiana Qinnie yllätti todella iloisesti, sillä minähän olin sitä mieltä ettei sinne kannata lähteä ja jo perunut matkan... Bombi oli Mollin handlaamana upeasti ROP, sai SERTin ja CACIBin lisäksi PMV-07 tittelin ja oli vielä ryhmässäkin RYP-3! Olimme pökertyä ;-)

Kiitos Molli Bombin esittämisestä ja viestistä "mieti nyt vielä..." :-))

08.12.2007

Timonan Montana Mohawk "Solo" kisasi ensimmäisen avo-luokan tokokokeensa Pieksämäellä upein tuloksin saaden I-tuloksen 193 pisteellä sekä KP:n. Solo ja Elli voittivat samalla hieman vajaa parinkymmenen koiran luokan! Todella upeata Solo ja Elli!!! Onnea!

17.11.2007

Jyväskylän kv-näyttelyssä Timonan Louis Loverlook PU3 ja siirtyvä CACIB - vihdoinkin! Poikansa Timonan Roy Roosevelt palkittiin SERTillä. Nartuissa Timonan Paradise Paige pesi muut saaden SERTin ja CACIBin ja ollen VSP. Timonan kasvattajaryhmä (Louis Lovelook, Roy Roosevelt, Qiana Qinnie, Paradise Paige) oli ROP. Onnea Satu & Luca, Ninni & Roippa ja Katri & Pirkkis!!!

In Memoriam

Meidän rakas Vilma on poissa.
Aivan liian aikaisin, niin paljon jäi kesken.
Olit kai jotain niin ainutkertaista saadakseni pitää sinut pitempään.
Anna anteeksi jos pidin kiinni liian kauan,
en vain olisi millään halunnut luopua sinusta.
Juokse nyt siellä, missä jalat taas sinua kantavat.
Ja juokse sitten minua vastaan, kun me jälleen kohtaamme.
Sillä me näemme vielä, nyt on vain niin kova ikävä…


Kiitos kaikille osanotoista ja muistamisesta!

Thanks to everyone for your kind words!

Timonan Jamaica Jade 6.5.1999 - 5.11.2007

03.11.2007

Timonan Klondike Kleo alias Kenny suoritti hyväksytysti pelastushakukokeen Kemissä. Hienoa Jaana & Kenny!!!

24.10.2007

T-pennut kävivät eläinlääkärintarkastuksella; kaikilla on virallisesti terveet silmät :-)

20.10.2007

Seinäjoen kv-näyttelyssä Timonan Qiana Qinnie PN1, SERT, CACIB ja VSP. Timonan kasvattajaryhmä (Onah O'Neal, Paradise Paige, Qiana Qinnie, Sapphire Sallie) oli ROP. Suuret kiitokset kaikille, jotka avustivat kyydityksissä, esittämisessä yms. jäädessäni hoitamaan Vilmaa kotiin!!!Timonan Jamaica Jade "Vilmalla" on diagnosoitu granulomatoottinen meningoenkefaliitti, vapaasti suomennettuna pesäkkeinen aivotulehdus. Suurin tulehdusalue on pikkuaivoissa ja siitä johtuen Vilmalla on suuria tasapaino- ja liikkeiden koordinointivaikeuksia. Toipuminen/kuntoutuminen tulee olemaan pitkä ja pomppuinen tie, mutta toivomme suuresti, että lääkitys puree ja Vilma saa viettää ansaitsemansa eläkepäivät. Onneksi tila on kivuton ja Vilma on jaksanut olla iloinen hännänheiluttaja ja ruokahalu on kova :-)

06.10.2007

Timonan Naughty Naomi pyyhkäisi Liedon agilitykisoissa nollatuloksen ja sijoitus oli hieno 4/29! Onnea taasen Miro ja Pulmu!

23.09.2007
Timonan Montana Mohawk agiliisi 0-tuloksen Helsigissä. Hienoa Elli ja Solo!
22.09.2007
Eckerön kv-näyttelyssä Timonan Jamaica Jade VSP, ROP- ja BIS-4-veteraani! Timonan Jaromir Jagr oli PU2 ja VSP-veteraani, Timonan Qiana Qinnie PN2, SERT ja CACIB sekä Timonan Precious Pratt PU3, SERT ja siirtyvä CACIB. Lisäksi Timonan kasvattajaluokka (Jaromir Jagr, Jamaica Jade, Paradise Paige, Qiana Qinnie) oli ROP. Onnea Katri ja Tarmis ja kiitos mukavasta reissusta!!!
16.09.2007
16.09.2007Hyvinkään ryhmänäyttelyssä Timonan Neat Nefertiti oli ROP, Timonan O'Boy Oberon VSP, Timonan Jamaica Jade ROP- ja BIS2-veteraani sekä vielä Timonan Precious Pratt ja Timonan Rochelle Roza palkittiin vara-SERTein. Timonan kasvattajaluokka (Jamaica Jade, Neat Nefertiti, O'Boy Oberon, Precious Pratt) oli ROP. Onnittelut Lahja & Marika, Leevi & Maria sekä Rosa & Sari hienosta päivästä!!!
15.09.2007
Timonan Paradise Paige suoritti hyväksytysti BH-kokeen! Onnittelut BH Pirkkis ja Katri!!!
08.09.2007
Porvoon kaikkien rotujen näyttelyssä Timonan Qiana Qinnie PN1, SERT, ROP ja RYP-3, Timonan Louis Loverlook PU1 ja VSP. Lisäksi Timonan kasvattajaryhmä (Jamaica Jade, Neat Nefertiti, Paradise Paige, Qiana Qinnie) oli BIS-2!!! Onnea Luca ja Satu! Kiitokset Molli sekä joukko muita aina niin avuliaita esittäjiä :-))Timonan Montana Mohawk tokoili Helsingissä ALO-luokassa 184 pistettä, 1-tulos ja KP, sijoittuen kolmanneksi 21 koiran joukosta. Tämä oli Solon ALO-luokan kolmas koe ja kolmas 1-tulos, joten siitä hyvästä Sololle koulutustunnus TK1! Suuret onnitellut Solo ja Elli, megahienoa!!!
02.09.2007
Collieiden agilityn rotumestaruuskisoissa Timonan Naughty Naomi ja Miro osallistuivat vain joukkuekisaan ja tekivät hienon nollatuloksen parhaalla ajalla. Miro ja Pulmu edustivat Turun alaosastoa, joka sijoittui toiseksi! Upeata Miro ja Pulmu!!!
25.08.2007
Tervakosken kv-näyttelyssä Timonan Qiana Qinnie PN1, SERT, CACIB ja VSP. Timonan Precious Pratt palkittiin myös SERTillä. Kiitos taas Molli, Pia ja Laura esittämisavusta!
19.08.2007
Sivuerikoisnäyttelyssä Punkalaitumella Timonan Paradise Paige PN1, SERT ja VSP, Timonan Hitpot Higgins ROP- ja BIS-2-veteraani sekä Timonan kasvattajaluokka (Jamaica Jade, Neat Nefertiti, Paradise Paige, Qiana Qinnie) BIS!!! Huisasti Onnea Katri & Pirkkis ja Hanna & Hemmo!!!

Kiitos Hanna Pirkon esittämisestä ja kiitos muillekin kehänlaitalaisille avusta!

18.08.2007
Timonan Montana Mohawk vaihteeksi tokoilemassa, Maaningalla 163,5 pistettä; 1-tulos ja luokan 2.sija. Hienoa taasen Solo ja Elli!!
11.-12.08.2007
Viikonloppu Joensuussa. Lauantain kaikkien rotujen näyttelyssä Timonan Precious Pratt PU1, SERT ja VSP. Timonan Qiana Qinnie PN2 ja SERT, sekä Timonan kasvattajaluokka (Precious Pratt, Prince Prewitt, Jamaica Jade, Qiana Qinnie) oli ROP.

Sunnuntain kv-näyttelyssä Timonan Qiana Qinnie PN1, SERT, CACIB, ROP ja RYP-3! Timonan Jamaica Jade oli Rop-veteraani ja Timonan Precoius Pratt PU2, SERT ja vara-CACIB. Kiitokset taas Mollille Bombin handlauksesta!

Lauantaina Riihimäellä Timonan Montana Mohawk "sooloili" hyppyradan 0-tuloksella, sijoitus viides kun koiria oli luokassa 34. Hienoa Solo ja Elli :-)

Lisäksi perjantaina syntyi Virossa Timonan Nougat Noraleelle potra pentue. Katso lisätietoja täältä.

03.-04.08.2007
Liettuan Palangan kv-näyttelyistä täyspotti! Timonan O'Boy Oberon 2 x SERT ja 2 x CACIB sekä perjantain ROP. Timonan Paradise Paige niinikään 2 x SERT ja 2 x CACIB sekä lauantain ROP. Kiitokset Katrille kivasta reissusta! Nyt vaan odotellaan, että aika kuluu...Samaan aikaan Multi Champion Timonan Noriann Noelani vieraili Suomessa miehelässä. Pentuja toivotaan syntyväksi lokakuun alussa. Katso lisää täältä.
28.07.2007
Porin kv-näyttelyssä hieno päivä :-) Timonan Qiana Qinnie PN1, SERT, CACIB, ROP ja RYP-1!!! Ja Timonan kasvattajaryhmä (Jamaica Jade, Qiana Qinnie, Qayan Qaile, Paradise Paige) BIS-3!!! Kiitokset taas "apulaisille" ja erikoiskiitokset Mollille ;-)
22.07.2007
Hyvinkään kaikkien rotujen näyttelyssä Timonan Jamaica Jade oli ROP-veteraani ja Timonan kasvattajaryhmä (Jamaica Jade, Qiana Qinnie, Qayan Qaile, Paradise Paige) oli ROP.
21.07.2007
Muhoksen ryhmänäyttelyssä Timonan Prince Prewitt PU2 ja SERT! Onnea Kimi ja Seija!!!
15.07.2007
Edelleen Miskissä, jossa sijoitukset vaihtuivat; Timonan Michigan Mirthy oli ROP ja Onah O'Neal VSP. Molemmille SERT ja CACIB, joten Jamista tuli uusi KANS MVA!!! Onnea Jamppa & Krista!!!
14.07.2007
Valko-Venäjän Minskissä Timonan Onah O'Neal ROP ja Timonan Michigan Mirthy VSP. Molemmat saivat SERTin sekä CACIBin ja titteleihin voidaan lisätä BLR MVA :-)
08.07.2007
Porvoon ryhmänäyttelyssä (arpa)onni suosi Timonan Rochelle Rozaa, joka PN2 sijoituksella sai SERTin. Tämä näyttely jää varmasti piiiitkäksi aikaa muistoihin... Onnittelut kuitenkin Rosalle ja Sarille!
07.07.2007
Juvan kv-näyttelyssä Timonan Jamaica Jade oli ROP ja ROP-veteraani. Timonan Paradise Paige oli PN3 ja sai CACIBin ja Timonan Precious Prattkin palkittiin SERTillä. Timonan kasvattajaryhmä (Precious Pratt, Jamaica Jade, Paradise Paige, Qiana Qinnie) oli ROP. Onnea Katri ja Pirkkis :-)Piikkiön SM-Tokokisoissa Timonan Montana Mohawk "Solo" avasi tokouransa hienolla 180 p. I-tuloksella. Solo oli mukana myös SM-pronssia voittaneessa Agility Sport Teamissä. Kerrassaan upeata Solo ja Elli! Onnittelumme!!!
01.07.2007

Pärnun ryhmänäyttelyssä Timonan O'Boy Oberon oli ROP ja sai SERTin, Timonan Paradise Paige sai myös SERTin ollen PN2 ja Timonan Jaromir Jagr oli ROP- ja BIS-3-veteraani. Timonan kasvattajaryhmä (Jaromir Jagr, O'Boy Oberon, Onah O'Neal, Paradise Paige) oli BIS-2! Onnittelut kaikille ja kiitokset taas Katrille ja Pekalle mukavasta reissusta :-) Iso kiitos myös Miisalle avusta molempina päivinä!Karjaan kv-näyttelyssä Timonan Neat Nefertiti oli PN3 ja palkittiin myös CACIBilla. Onnea Lahja & Marika!

30.06.2007
Vierailimme viikonlopun Virossa. Pärnun kv-näyttelyssä Timonan Onah O'Neal oli PN2 ja sai SERTin ja CACIBin, eli Ona on nyt KANS ja EST muotovalio :-)) Timonan Jaromir Jagr oli ROP-veteraani ja Timonan kasvattajaryhmä (Jaromir Jagr, O'Boy Oberon, Onah O'Neal, Paradise Paige) oli BIS-3!
24.06.2007

Puolan Krakovassa Timonan Noriann Noelani kv-näyttelyssä ROP. Congratulations!!!!

23.06.2007

Juhlimme Juhannusta Rovaniemen kv-näyttelyn yhteydessä hienoin tuloksin. Timonan Qiana Qinnie sai ensimmäisen CACIBinsa ja oli ROP sekä lopuksi vielä RYP-1 :-) Timonan Jamaica Jade oli ROP-veteraani ja Timonan kasvattajaluokka (Jamaica Jade, Onah O'Neal, Paradise Paige, Qiana Qinnie) oli ROP. Kiitokset taas kehänlaitalaisille esittämisavusta sekä Katrille ja Pekalle iso kiitos kivasta reissusta!!!Timonan Noriann Noelani vieraili samaan aikaan Tsekin Brnossa ja palkittiin SERTillä ja titteleihin voidaan lisätä Tsekin muotovalionarvo! Congratulations Kasia & Noelani!!!
17.06.2007
Kotkan kv-näyttelyssä Timonan Louis Loverlook jälleen PU2 ja jo tutuksi tullut vara-CACIB ;-) Tytöissä Timonan Qiana Qinnie PN3 ja SERT & Timonan Jamaica Jade PN4 ja ROP-veteraani. Timonan kasvattajaluokka (Jamaica Jade, Onah O'Neal, Qiana Qinnie, Rhamona Rhoda) oli BIS-3!!! Kiitokset jälleen kehänlaidalta "kaapatuille" esittämisavusta!!! Kiitokset myös Sadulle koko viikonlopputurneesta :-)
16.06.2007
Hämeenlinnan kaikkien rotujen näyttelyssä Timonan Louis Loverlook VSP ja Timonan Precious Pratt PU2 ja SERT. Tytöissä Timonan Qiana Qinnie oli PN4 ja sai SERTin kun siskonsa Timonan Qayan Qaile palkittiin vara-SERTillä. Timonan Jamaica Jade oli PN3, ROP- ja lopuksi vielä BIS-veteraani!!! Timonan kasvattajaluokka (Jamaica Jade, Onah O'Neal, Qayan Qaile, Qiana Qinnie) oli BIS-2!!! Kiitokset tuhannesti esittämisavusta Laura ja Satu, ja Onnea Luca & Satu, Nelli & Lennu!!!
10.06.2007
Vehmaan ryhmänäyttelyssä Timonan Qayan Qaile PN1, SERT ja VSP. Onnea Nelli ja Lennu!!!

Isosisko Timonan Noriann Noelani näytteli Puolan Raciborzu ssa ollen ROP ja RYP-2. Well done Kasia & Noelani!!!

Ja Timonan Montana Mohawk "Solo" jatkaa SM-nollien keräämistä, nyt nollatulos hyppyradalla Kouvolassa; sijoitus 6/30. Upeata Elli ja Solo!!!

03.06.2007

Lohjan ryhmänäyttelyssä Timonan Pretty Prue PN2 ja vara-SERT! Hieno homma Krista ja Therra :-)
27.05.2007
Paraisten kaikkien rotujen näyttelyssä Timonan Qiana Qinnie PN1, SERT ja ROP sekä Timonan Jamaica Jade ROP- ja BIS-3 veteraani :-)
25.05.2007
Timonan Klondike Kleo "Kenny" suoritti hyväksytysti BH-kokeen Kiimingissä. Hienoa Kenny & Jaana!!! Onnea tuleviin koitoksiin!
20.05.2007
Rauman kaikkien rotujen näyttelyssä Timonan Precious Pratt PU1, SERT ja ROP. Timonan Jamaica Jade oli PN1, VSP ja ROP-veteraani, Timonan Qiana Qinnie sai SERTin ollen PN2. Timonan kasvattajaluokka (Precious Pratt, Jamaica Jade, Kimmy Kidilee, Qiana Qinnie) oli ROP. Tuomarina Roy Baker (Sylbecq) Englannista. Sydämelliset kiitokset Marikalle "kaikesta" sekä taas kehänlaitalaisille isot kiitokset esittämisavusta!!

Kirkkonummella Timonan Montana Mohawk "Solo" teki hyppyradalla jälleen 0-tuloksen sijoittuen kolmanneksi! Onnittelumme Elli & Solo!!!

Puolan Bytomissa Timonan Noriann Noelani oli ROP ja RYP-1!!! Wow! Our biggest congratulations to Noelani and Kasia!!!

19.05.2007
Helsingin kv-näyttelyssä Timonan O'Boy Oberon PU1, CACIB ja VSP, siskonsa ollessa PN2 ja saaden myös CACIBin että SERTin. Lisäksi Timonan kasvattajaluokka (Louis Loverlook, O'Boy Oberon, Jamaica Jade, Onah O'Neal) oli ROP. Onnittelut Maria ja Lepa :-))
13.05.2007
Timonan Noriann Noelani vieraili Unkarin Miskolcissa ollen ROP ja saaden SERTin jolla viimeisteli Unkarin valionarvotittelin! Well done Kasia & Noelani!!!
12.05.2007
Harjavallan ryhmänäyttelyssä Palle yllätti meidät iloisesti; Timonan Precious Pratt PU1, SERT ja ROP. Vilma esiintyi ensimmäistä kertaa veteraaniluokassa ja oli PN1, VSP ja VSP-veteraani. Timonan kasvattajaluokka (Precious Pratt, Jamaica Jade, Paradise Paige, Onah O'Neal) oli BIS!!! Kiitokset erityisesti kehänlaitalaisille esittämisavusta!!Solo oli samaan aikaan jatkanut hyvää vauhtiaan agikisoissa; jälleen 0-tulos Riihimäeltä ja sijoitus 2/31. Luokan voittajalle hävisivät vain 13 sadasosaa... Huimat onnittelut Solo ja Elli!

06.05.2007

Collieiden erikoisnäyttelyssä Kotkassa Timonan Jaromir Jagr PU4 ja Timonan Paradise Paige BIS-nuori. Lisäksi Timonan kasvattajaluokka (Jamaica Jade, Neat Nefertiti, Paradise Paige, Qiana Qinnie) oli toinen seitsemästä kasvattajaluokasta ja palkittiin KP:llä. Kiitokset Pia avusta ja kaikille mukavasta seurasta koleassa säässä!!!

05.05.2007

Timonan Montana Mohawk "Solo" lisäsi nollasaldoaan kolmosluokasta Janakkalassa, sijoitus 7/44. Onnittelut!
29.04.2007
Lahden kv-näyttelyssä Timonan Michigan Mirthy pitkän tauon jälkeen upeasti PU3 ja vara-CACIB. Timonan Qayan Qaile myös hienosti isosta pn-luokasta PN4 ja vara-SERT. Lisäksi Timonan kasvattajaryhmä (Neat Nefertiti, Paradise Paige, Qayan Qaile, Qiana Qinnie) oli BIS-2! Kiitokset ja onnittelut kaikille!!!

28.04.2007

Timonan Montana Mohawk tekaisi ensimmäisen kolmosluokan nollatuloksen lauantaina Oulussa hyppyradalla sijoittuen 30 koiran joukosta toiseksi! Upeata Solo ja Elli!!!Puolan Opolessa Timonan Noriann Noelani CACIB ja ROP! Congratulations!!!
22.04.2007
Outokummun ryhmänäyttelyssä Timonan Prince Prewitt sai ensimmäisen SERTinsä ja oli VSP!!! Onnittelumme Kimi ja Seija!!!
15.04.2007
Timonan Noriann Noelani viimeisteli Itävallan muotovalion tittelin Wieselburgissa. Congratulations!!!
14.04.2007
Vaasan kv-näyttelyssä Timonan Neat Nefertiti voitti nartut ja oli VSP, pikkusisko Timonan Qiana Qinnie oli PN2 ja sai toisen SERTinsä. Timonan kasvattajaluokka (Louis Loverlook, Neat Nefertiti, Paradise Paige, Qiana Qinnie) oli ROP. Onnea Laa-Laa ja Marika!!!
Lisäksi Roxy esitti hienosti Onaa juniorhandlerkisassa sijoittuen toiseksi. Onnea Roxy!!!

Kiitos taas matkaseuralaisille, päivä ja matka oli piiiitkä mutta hyvässä seurassa viihtyy aina ;-)

Klikkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä
Terveystuloksia loppukeväältä:
Timonan Pretty Prue: A-lonkat, 0/0-kyynerät ja terveet silmät
Timonan Qayan Qaile: TgAA-negatiivinen, A-lonkat, 0/0-kyynerät ja terveet silmät

Timonan Rochelle Roza: TgAA-negatiivinen, A-lonkat, 0/0-kyynerät ja terveet silmät

07.04.2007
Lilla Stockholm kv-näyttelyssä Timonan Paradise Paige PN1, SERT, CACIB ja ROP! Matkaseuralainen Timonan O'Boy Oberon PU4 ja vara-CACIB. Tuomarina John Blake (Corydon) Englannista! Onnea Katri ja Pirkkis!!!
01.04.2007
Liedon agilitykisoissa Timonan Naughty Naomi tekaisi pari 0-tulosta, sijoitukset 2. ja 4. Isosti Onnea Miro ja Pulmu!!!
25.03.2007
Tampereen kv-näyttelyssä Timonan Qiana Qinnie esiintyi mallikkaasti ensimmäisen kerran Suomessa ollen ROP ja saaden SERTin. Timonan Onah O'Neal seurasi PN2:ksi saaden CACIBin. Uroksissa Timonan Louis Loverlook oli PU2 ja sai vara-CACIBin. Onnittelumme! Ja kiitokset mukana olleille ja handlereille :-))
18.03.2007
Jälleen Puolasta hyviä uutisia Katowicachissa Timonan Noriann Noelani CACIB ja ROP! Congratulations, again...
25.02.2007
Puolan Leszniessä Timonan Noriann Noelani ROP! Congratulations!
Terveystuloksia alkuvuodesta:
Koko S-pentue virallisesti silmäterveitä 6,5 viikon ikäisinä
Timonan Rhett Rhodes: TgAA-negatiivinen
Timonan Paradise Paige: TgAA-negatiivinen, A-lonkat, 0/0-kyynerät ja terveet silmät
Timonan Precious Pratt: TgAA-negatiivinen, A-lonkat, 0/0-kyynerät ja terveet silmät

Timonan Naughty Naomi: B-lonkat, 0/0-kyynerät ja terveet silmät

04.02.2007
Puolan Rzeszowiessa Timonan Noriann Noelani ROP ja RYP-3! Congratulations!!!

27.01.2007

Turun kv-näyttelyssä Timonan Qayan Qaile "Nelli" teki upean ensiesiintymisen ollen ROP ja saaden ensimmäisen SERTinsä. Timonan kasvattajaluokka (Neat Nefertiti, Onah O'Neal, Qayan Qaile, Rhamona Rhoda) oli ROP.

Hurjasti Onnea Lennu ja Nelli!!! Ja kiitokset Sarille handlauksesta!